Yeni Zenless Zone Zero beta kayıtları açıldı, işte nasıl katılacağınız - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Yeni Zenless Zone Zero beta kayıtları açıldı, işte nasıl katılacağınız - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri
Şu anda kayıtların ne zaman kapanacağına veya anime oyunu için bir sonraki ZZZ betasının ne zaman başlayacağına veya biteceğine dair bir son tarih yok, ancak kesinlikle yakında olacak


Sonraki Zensiz Bölge Sıfır beta Honkai Star Rail ve Genshin Impact ekibi Eşitleme Testi için piyango kayıtlarına başlarken yolda Ayrıca, resmi ZZZ Discord sunucusunda bir piñata’yı parçalayarak betaya erişmeyi deneyebilirsiniz

Yani, Genshin Impact ve Honkai Star Rail’deki gacha hayranıysanız ancak daha fazla kentsel fantezi havası istiyorsanız, Zenless Zone Zero dikkat etmeniz gereken bir oyundur Daha fazla çekiliş, istatistiksel olarak katılma şansınızın daha yüksek olduğu anlamına gelir Hatta kaçırdıysanız, neler bekleyebileceğinizi gösteren Zenless Zone Zero Yaz Oyun Festivali fragmanını bile izleyebilirsiniz Ancak aynı zamanda resmi Zenless Zone Zero hesabı olan Type II hesabını da takip ederseniz ve “Bir Sandviç Kokulu Rüya” web etkinliğine giderseniz, beta için ekstra üç çekiliş kazanacaksınız; burada bulabilirsin Ayrıca zamanı dolduracak bir şeye ihtiyacınız varsa en iyi MMO’ları ve MMORPG oyunlarını da inceledik

Doğru, kaydolmak Zenless Zone Zero beta sürümüne erişiminizi garanti etmez; bunun yerine, giriş şansı elde etmek için mümkün olduğunca çok şey yapmanız gerekecek Oynaması ücretsiz şehir RPG oyununun beta sürümünde şapkanızı ringe çıkarmanın birçok yolu ve oyunla ilgili birçok yeni ayrıntıyla, sizin için her şeyi ayrıntılı olarak açıkladım

İlk olarak, Zenless Zone Zero beta veya Eşitleme Testi, 4 Kasım Cumartesi günü 12:00 UTC, 12:00 GMT, 13:00 CET, 05:00 PT ve 08:00 ET itibarıyla kayıtlara başladı

ZZZ hem Android hem de iOS’ta bulunsa da, PC’de oynamak istiyorsanız Zenless Zone Zero sistem gereksinimlerini kontrol etmeniz gerekir çünkü bunlar Genishin Impact’ten daha zorlu olacaktır



oyun-2

Kaydolduktan sonra Eşitleme Testine girmeyi başarıp başaramadığınız konusunda e-posta yoluyla bilgilendirileceksiniz, ancak tüm bu Zensiz Bölge Sıfır karakterlerine yeniden bakmak için ne kadar beklemeniz gerekeceğini bilemezsiniz

Geçen yılın ilk betasının ardından gelen yeni Zenless Zone Zero beta sürümüne erişim şansına sahip olmak için hem ön kayıt formunu hem de Eşitleme Testi kayıt anketini doldurmanız gerekecek